Ain’t Misbehavin’


Dags för lite ukulele och tuba! På nätforumet Ukulele Cosmos finns det något som kallas “open invitational”. Varje månad väljs en låt ut och alla inbjuds att komma med sina tolkningar av låten. Det enda kravet är att det ingår ukulele i inspelningen – det är ju ett ukuleleforum. Januari månads (2012) låt är “Ain’t misbehavin'” av bl a Fats Waller.

Det tyckte jag var en oemotståndlig inbjudan. Det fick bli en avslappnad version med resonatorukulele och bastuba(!) Bastuba hör inte till mina starka sidor. Det blir, möjligen pinsamt, tydligt på denna inspelning. Men jag delar med mig av den i alla fall. Låt maskrosorna blomma! Känsliga lyssnare varnas:

Ain’t misbehavin’

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Tagged , . Bookmark the permalink.

About Robert Hultman

Robert Hultman hjälper företag, organisationer och enskilda att kommunicera kostnadseffektivt för att nå uppställda mål och öka värdet av deras produkter och tjänster. Han spelar också ukulele och driver www.ukulelebloggen.se Dessutom är han Alfa Romeo-entusiast och kör gärna sina Alfor på landets racerbanor.

Comments are closed.