Bra kommunikation börjar med bra innehåll

Utan innehåll går det inte att kommunicera.

Texter

Webbtexter, nyhetsbrev, trycksaker, tal, ja till och med video och poddar förutsätter texter. Texter som förklarar, engagerar, motiverar och är trovärdiga.

bilder

Bilder illustrerar, förtydligar och fångar uppmärksamhet. Med val av motiv och manér kan man förstärka både budskap och profil.

Video

Rörlig bild blir ett allt vanligare inslag i all kommunikation. Från att ha varit ett sätt att stå ut från mängden är det idag i vissa sammanhang nästan en nödvändighet.

En expert till din hjälp

Robert Hultman
Kommunikationskonsult

Jag har arbetat med innehållsproduktion i många år. Jag har skrivit texter av alla de slag, producerat video, innehåll till webbsajter, nyhetsbrev och mejlkampanjer. Min innehållsproduktion spänner från årsredovisningstexter för börsnoterade bolag till vimmelreportage i Svensk Damtidning, ja jag har till och med skrivit en roman. 

 

Jag kan göra det svåra lättbegripligt och är bra på att hitta argumenten som övertygar. Jag kan hjälpa er löpande eller när behovet uppstår.

Oavsett målgrupp, medium, kanal eller tidpunkt börjar all innehållsproduktion med budskapet.

Text, bild eller video. Oavsett vilket är ofta första steget i all innehållsproduktion en text  även om slutprodukten ska bli en video, pod eller en bildpresentation.

Utan spridning är innehållsproduktion meningslös. Ofta kan det löna sig att sprida sitt material i fler kanaler än de som riktigar sig direkt till målgruppen.

Om Robert Hultman

Jag har mångårig erfarenhet som informationschef, kommunikationskonsult och journalist.

Vad jag gör

Jag hjälper företag och organisationer att kommunicera för att nå mål de ställer upp.

Erbjudande

  • Innehåll till webb, nyhetsbrev m m.
  • Massmediekontakter.
  • Marknadskommunikation