Mediarelationer

Massmedier når många och har ofta hög trovärdighet. Vi hjälper våra uppdragsgivare att komma till tals i massmedia. I såväl tidningar, radio och tv som i bloggar och andra medier.

Allt fler inser potentialen i att synas på rätt sätt i massmedia. Men det betyder också att trängseln ökar och att det blir svårare att fånga redaktionernas uppmärksamhet. Ett framgångsrikt arbete innebär ofta ett långsiktigt arbete. Det innebär att man bygger förtroende och relationer.

Ibland måste strävandena efter publicitet börja med att man utbildar journalister och skapar en förståelse för vad det man gör betyder för andra och varför det är viktigt.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

About Robert Hultman

Robert Hultman hjälper företag, organisationer och enskilda att kommunicera kostnadseffektivt för att nå uppställda mål och öka värdet av deras produkter och tjänster. Han spelar också ukulele och driver www.ukulelekommissionen.se och anordnar den öppna scenen Ukulelekabarén då och då. Dessutom skruvar han på två gamla Alfa Romeo som han också gärna kör på landets racerbanor.
Bookmark the permalink.

Comments are closed.