Krishantering

Vi hjälper företag kommunicera i kriser. Och vi hjälper kloka företag kommunicera för att undvika kriser.

Många är de företagsledare som fått uppleva hur en helt vanlig arbetsdag plötsligt förvandlats till början på en mardröm. En tid när deras företag valsat runt i media och journalisterna blir allt mer påträngande och deras frågor tycks allt mer absurda. Medarbetare, kunder, leverantörer, samarbetspartners, ja kanske till och med familj och vänner börjar undra hur det egentligen är ställt.

En medarbetares slarv, en insatsvaras brister, en ogrundad misstanke. Orsaken kan variera – men problemet är ditt!

Det är inte bara de praktiska problemen som ska hanteras. Förmågan att hantera massmedia påverkar krisens magnitud och förlopp. Ingen borde behöva klara det på egen hand. Framför allt borde ingen vänta med att ta hjälp till krisen är ett faktum.

Robert Hultman har hjälp företag förbereda sig för och hantera kriser av olika slag, i flera olika branscher.

Ring Robert Hultman: 070 789 00 00.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Bookmark the permalink.

About Robert Hultman

Robert Hultman hjälper företag, organisationer och enskilda att kommunicera kostnadseffektivt för att nå uppställda mål och öka värdet av deras produkter och tjänster. Han spelar också ukulele och driver www.ukulelebloggen.se Dessutom är han Alfa Romeo-entusiast och kör gärna sina Alfor på landets racerbanor.

Comments are closed.