Navelskådning: Mest läst på min blogg 2011

Under 2011 skrev jag en hel del om massmedia och om krishantering: Ola Lindholm, Nordea, Carema och naturligtvis Juholt. Jag skrev om opinionsbildning. Jag skrev om och från Almedalen. Jag skrev om sociala media och om viral marknadsföring. Sen skrev jag för all del en hel del om ditt och datt också.

När jag tittar på google analytics besöksstatistik visar det sig dock att det inte är huvudämnena som fångat flests intresse. Tio-i-topp-listan över mest besökta sidor ger en helt annan bild av min blogg:

1) Om konsten att pumpa cykeldäck

2) Jakten på den ultimata resväskan
3) Tweed Ride i Stockholm. Det tar sig!
4) Viral marknadsföring – 10 exempel på mer och mindre lyckade kampanjer.
5) Blåvita varor gör comeback. Men blir de virala igen
6) Grattis på 80-årsdagen Hasse Alfredsson!
7) Säkerhetsrakhyvelns återkomst
8 ) Vart tar SAAB vägen
9) Om skillnaden mellan en gentleman och en snobb
10) James Bond och hans dry martini

Frågan är om det finns några lärdomar att dra? Jovisst gör det det. Men bloggposter om att pumpa cyckeldäck och om resväskor kommer även fortsättningsvis att höra till undantagen. (Även om jag faktiskt räknar med att skriva om båda inom en inte allt för avlägsen framtid.)

Fokus kommer även framöver att ligga på det som i någon mening är professionellt relaterat.

Navelfoto: Stefano Bolognini.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Bookmark the permalink.

About Robert Hultman

Robert Hultman hjälper företag, organisationer och enskilda att kommunicera kostnadseffektivt för att nå uppställda mål och öka värdet av deras produkter och tjänster. Han spelar också ukulele och driver www.ukulelebloggen.se Dessutom är han Alfa Romeo-entusiast och kör gärna sina Alfor på landets racerbanor.

Comments are closed.