Wikileaks blev upprörda över läcka

Att wikileaks blir upprörda över att deras material har läckt tycker jag faktiskt är väldigt roligt. Wikileaks hade hemliga dokument om Mehdi Ghezali, Örebroaren som suttit fängslad på Guantanamobasen efter att ha gripits i Pakistan. Dessa dokument hade man försett Aftonbladet med och tidningen hade aviserat att man skulle skriva om saken.

Men Expressen hann före. På okänt vis har de kommit över dokumenten ifråga. Wikileaks tycks ha blivit mycket upprörda över detta. Personligen tycker jag att det är mycket roligt. Jag har nämligen aldrig varit särskilt imponerad av Wikileaks. Min syn på deras verksamhet har jag utvecklat i en tidigare bloggpost.

Dagens Media har en artikel om saken som är min källa till kunskap om detta.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Tagged , . Bookmark the permalink.

About Robert Hultman

Robert Hultman hjälper företag, organisationer och enskilda att kommunicera kostnadseffektivt för att nå uppställda mål och öka värdet av deras produkter och tjänster. Han spelar också ukulele och driver www.ukulelebloggen.se Dessutom är han Alfa Romeo-entusiast och kör gärna sina Alfor på landets racerbanor.

Comments are closed.