Varumärkesbyggande

Kommunikation skapar starka varumärken. Varumärken med värden som inte kan kopieras som fysiska egenskaper eller erbjudanden.

Betydelsen av ett starkt varumärke är knappast ifrågasatt. Ett starkt varumärke gör det lättare att ta betalt, gör att företag och produkter bättre står emot kriser, gör det lättare att rekrytera bra medarbetare… listan kan göras lång.

Vad som bygger ett starkt varumärke är inte lika oomtvistat. Att företagets kommunikation är en viktig ingrediens i receptet är de flesta dock överens om. Det finns en del som talar för att det rent av är den viktigaste ingrediensen.

Robert Hultman Kommunikation och Marknadsföring arbetar med kommunikation som stärker varumärken och skapar värden. Kommunikation som skapar medvetenhet om företag och deras produkter. Kommunikation som tar sin utgångspunkt i mottagarnas behov och förutsättningar. Kommunikation som skapar förtroende och bygger relationer. Kommunikation som säljer.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Bookmark the permalink.

About Robert Hultman

Robert Hultman hjälper företag, organisationer och enskilda att kommunicera kostnadseffektivt för att nå uppställda mål och öka värdet av deras produkter och tjänster. Han spelar också ukulele och driver www.ukulelebloggen.se Dessutom är han Alfa Romeo-entusiast och kör gärna sina Alfor på landets racerbanor.

Comments are closed.